Foto: villa abserson

CREATIEVE EXCLUSIEVE SCHILDERWORKSHOPS  van PROPER ART docent Joke Proper, gekwalificeerd docent met lesbevoegdheid en ruime ervaring.

WORKSHOPS

Een eenmalige workshop van 2,5 uur op een ochtend/middag/avond. Tijden in overleg. Een schilderworkshop voor volwassenen. Geheel naar uw wensen en op maat, gegeven door Joke Proper, winnares atelier magazine award 2014. Wilt u portret schilderen, tekenen of schilderen naar waarneming of abstract of werken met mixed media? Alles is mogelijk!

Plaats: atelier in Olst, Kortricklaan 202 

Maximale groepsgrootte: portretschilderen met model in atelier: 3 personen. Overige workshops in atelier: maximaal 8 personen

Het schildersplezier staat voorop!  Ervaring is niet nodig uw wensen vooraf aangeven is fijn. Buitenschilderen in overleg.

20 euro p.p. excl. btw excl materialen,  inclusief koffie/thee en iets lekkers. In eigen atelier. 0610667663

 

WORKSHOP Schilderen op locatie

Geheel naar uw wensen en geheel op maat. Voor kleine en grote groepen, vraag naar de mogelijkheden via 0610667663.  Prijzen excl btw.

 

MINI CURSUS

Een tweedaagse MINICURSUS van in totaal 6 uur verdeeld over twee dagen. Tijden en dagen in overleg.  Tekenen en-of schilderen op maat en naar keuze.

Onderwerpen: Portret, werken naar waarneming, kunstbeschouwing, materieschilderen, schilderen op muziek, collage, buitenschilderen, tekenen met de rietpen, intuitief schilderen,het stilleven, acryltechnieken, aquarel, schilderen op muziek.  

Ruime keuze in onderwerpen. Combinaties zijn mogelijk.                     

40  euro p.p. ( 2 dagen) excl materialen excl. btw en incl koffie/thee/drankje en iets lekkers. Als u wenst dat ik de materialen verzorg kan dit ook, materiaalkosten zijn 5 euro per workshop. 0610667663

 

Voor gasten van Villa Aberson        :routebeschrijving van Villa Aberson naar het atelier

 

Opgeven: 0610667663 /jokeproper@hotmail.com

Deze workshops zijn  te boeken

ma di wo do        : ‘s avonds

vrij-za-zo            : ‘s morgens ‘s middags of ‘s avonds

 

 

 

Reactie van deelnemers 

We kijken met heel veel plezier terug op de workshop van vanmiddag.
We zijn eigenlijk heel trots op ons resultaat.
En heel bijzonder dat u ons zo goed gestimuleerd en gemotiveerd heeft.
Nogmaals bedankt.

 

Het was een leuke workshop, goed verzorgd

Review

Villa Proper
 
Van het werk van Joke Proper spat het enthousiasme af:  Schilderen is vooral ook leuk!! Niemand beter dan Joke kan u dat zetje geven om zelf aan de slag te gaan.
Niet lang nadenken. Kom gewoon een weekend naar Olst. Wij heten u vrijdagavond welkom in onze Villa. Zaterdag krijgt u les van Joke. En zondagmorgen is uw schilderij droog genoeg om mee naar huis te nemen. 
U overnacht in Villa Aberson, een modern ingerichte, monumentale fabrikantenvilla uit het begin van de vorige eeuw. Als kunstliefhebber zult u uw ogen uitkijken! 
Als het weer het toelaat worden de workshops gehouden in de fraaie tuin van onze villa. Zo niet, dan wandelt u 's morgens naar haar atelier.
 
Wij organiseren deze weekenden samen met Joke voor groepen van 6 tot 8 personen. Meer weten over ons huis? Kijk dan op de website van Villa Aberson. Het werk van Joke kent u wel!
 
Villa Aberson: luxueus overnachten in historisch erfgoed
 
 
met vriendelijke groet,
 
Math Berkers
 

Villa Aberson
Jan Hooglandstraat 23
8121 BV Olst
0570-833088
 
Volg ons en abonneer u op onze 
nieuwsbrief. Een reactie in ons gastenboek stellen wij op prijs.