CREATIEVE EXCLUSIEVE SCHILDERWORKSHOPS  van PROPER ART docent Joke Proper, gekwalificeerd docent met lesbevoegdheid en ruime ervaring.

WORKSHOPS 

  • WORKSHOP 1 Durf te spelen ! Intuitief schilderen , 2.5 uur

Door los te laten en te spelen met verf tovert je jouw uw eigen schilderij tevoorschijn en natuurlijk krijg je dit mee naar huis. Schildersplezier staat voorop. Ervaring is niet nodig, 

Prijs Incl alle materialen is deze workshop 30 euro p.p. excl. 21 % btw. inclusief koffie/thee en iets lekkers. 0610667663

 

  • WORKSHOP 2  op maat naar jouw wens, 2.5 uur 

Geheel naar jouw wensen en op maat,. Wil je  portret schilderen, tekenen of schilderen naar waarneming of liver abstract of werken met mixed media ? Alles is mogelijk! Voor beginners en gevorderden.

Prijs Incl alle materialen is deze workshop 30 euro p.p. excl. 21 % btw. inclusief koffie/thee en iets lekkers. 0610667663

 

  • WORKSHOP 3 buiten schilderen. dagdeel

Wil je een dagdeel  buiten schilderen aan de IJssel of op een mooie plekje in het bos of op een landgoed?  Voor kleine en grote groepen, vraag naar de mogelijkheden via 0610667663.  Vraag naar mogelijkheden en prijzen.

 

Workshop 4 Schilderen op muziek, 2,5 uur

Schilderen op muziek geeft een heerlijk ontspannen gevoel en je komt altijd tot hele bijzondere resultaten. 

Prijs Incl alle materialen is deze workshop 30 euro p.p. excl. 21 % btw. inclusief koffie/thee en iets lekkers. 0610667663

 

De workshops worden gegeven voor groepen van minimaal 4 personen.

  • in de galerie in Deventer, Golstraat 9 of
  • in  het atelier Kortricklaan 202 Olst

De workshops zijn  te boeken op de volgende dagen 

ma di wo do        : ‘s avonds

vrij-za-zo            : ‘s morgens ‘s middags of ‘s avonds

in vakanties ook op andere dagen

Reactie van deelnemers 

We kijken met heel veel plezier terug op de workshop van vanmiddag.
We zijn eigenlijk heel trots op ons resultaat.
En heel bijzonder dat u ons zo goed gestimuleerd en gemotiveerd heeft.
Nogmaals bedankt.

 

Het was een leuke workshop, heel goed verzorgd

 

 

Voor gasten van Villa Aberson:

Villa Proper
 
Van het werk van Joke Proper spat het enthousiasme af:  Schilderen is vooral ook leuk!! Niemand beter dan Joke kan u dat zetje geven om zelf aan de slag te gaan.
Niet lang nadenken. Kom gewoon een weekend naar Olst. Wij heten u vrijdagavond welkom in onze Villa. Zaterdag krijgt u les van Joke. En zondagmorgen is uw schilderij droog genoeg om mee naar huis te nemen. 
U overnacht in Villa Aberson, een modern ingerichte, monumentale fabrikantenvilla uit het begin van de vorige eeuw. Als kunstliefhebber zult u uw ogen uitkijken! 
Als het weer het toelaat worden de workshops gehouden in de fraaie tuin van onze villa. Zo niet, dan wandelt u 's morgens naar haar atelier.
 
Wij organiseren deze weekenden samen met Joke voor groepen van 6 tot 8 personen. Meer weten over ons huis? Kijk dan op de website van Villa Aberson. Het werk van Joke kent u wel!
 
Villa Aberson: luxueus overnachten in historisch erfgoed
 
 
met vriendelijke groet,
 
Math Berkers
 

Villa Aberson
Jan Hooglandstraat 23
8121 BV Olst
0570-833088
 
Volg ons en abonneer u op onze 
nieuwsbrief. Een reactie in ons gastenboek stellen wij op prijs.