Kijkend naar mijn schilderijen en 3d werken ziet u mijn  verwondering over de wereld om mij heen. Samengevat als "kwetsbare schoonheid van mens en natuur."

PROPER ART

KvK nr 57889635

Joke Proper

Kortricklaan 202

Deventer

0570561404

jokeproper@hotmail.com

Joke schildert in een impressionistische picturale stijl, met vaak expressionistische invloeden.

-Portret-Opdrachten- Vrij werk

Atelier open op afspraak. Workshop Atelier in Olst-Wijhe op afspraak.

 

Mijn werken zijn te koop of te huur

Gratis E-zine ontvangen    

http://bit.ly/1QSci7Q

 

 Prijzen: alle prijzen zijn exclusief 9 % BTW

 

 

Beste van harte gefeliciteerd! Met recht ben je de eerste geworden! Geniet ervan.

Reviews

Lydia Zwier Kentie

wow ben er stil van...ik kijk in de ogen van mijn meiden, zoals ze zijn en worden hoe doe je dat????

Huub Coenen

Wat kun jij schilderen Joke ! Wat een jaloersmakend mooie techniek in de kleding van de jongen en het rode meisje.Wat een prachtige compositie. De examenleerlingen zouden daarin een ovaalcompositie, kruiscompositie en een driehoekscompositie herkennen. Ofwel, statische en dynamische kenmerken, die samen het oog binden aan het beeldvlak. Duidelijk een beeld dat meer heeft dan dan duizend woorden. Dus ik zeg niets meer, behalve nog een keer: PRACHTIG.

Cristine 

Dag Joke, dank je, ik ben er heel blij mee. Een geweldig gevoel dat ik er zomaar altijd naar kan kijken! Heel rijk. Ik heb op je website gekeken en vind je werk erg mooi. Ik zie warmte, temperament en spontaniteit. Ook een (schijnbare?) nonchalance gecombineerd met subtiele details die juist heel precies zijn.

Christel W. 

wat een prachtige portretten maak je, ook de 2 nieuwe van 2014 vind ik heel

sterk.

Winnaars Atelier Schilderwedstrijd: Joke Proper uit Olst is winnaar geworden van de...

 

 

Review over Proper Art

Waar Joke binnenkomt, ontstaat energie en beweging. Joke schildert en is een creatieve denktank, een vrije geest die zich tegelijkertijd  kan verplaatsen in de wensen van haar opdrachtgevers.  Als veelzijdig kunstenares denkt zij in mogelijkheden en kansen. Met haar bedrijf ProperArt worden haar ideeën concreet neergezet. Joke krijgt mensen enthousiast, zo heeft zij kunstprojecten georganiseerd waar mensen uit het hele land aan deelnamen. Modelsessies en workshops zijn zeer in trek. Haar opdrachtgevers zijn particulieren uit binnen- en buitenland, bedrijven en instellingen. Klanten weten haar te vinden voor portretopdrachten. Zij geeft workshops in eigen atelier. Altijd zoekt zij verbinding en samenwerking met collega’s, bedrijven en gedreven mensen. Met een flexibel netwerk van kunstenaars, fotografen , tekstschrijvers en kunstliefhebbers biedt Proper Art voor elke opdrachtgever de juiste oplossing.

 

Linked in: http://bit.ly/1TcOxsV

 

 Volgt u mij op Twitter ?