Schildervakantie in een riante villa?


 

Een korte schildervakantie boeken en logeren in een riante villa? U bent onze gast en gaat onder leiding van Joke Proper afwisselend schilderen in haar atelier, in onze tuin en in de mooie Sallandse natuur. Natuurlijk wordt er ook een middag bij de IJssel gewerkt.

Leuk, leerzaam en gezellig!

U mag zelf het materiaal kiezen waarmee u aan de slag wil gaan: siberisch krijt, houtskool, oliepastelkrijt, aquarel- en acrylverf, Oost-Indische inkt, papier of doek. Voor alles wordt gezorgd.

U heeft nog nooit een kwast aangeraakt of wilt U meer leren over een bepaalde techniek? Portretten, landschappen…. Deze schildervakantie is geschikt voor alle niveaus en wordt in overleg met U op maat samengesteld.

 

 

Een fascinatie voor mensen, gezichten en voor de natuur vormt de essentie van het werk van Joke Proper. Met haar schilderijen nodigt zij de kijker uit om te voelen wat zij voelt; met verwondering kijkend naar de wereld om haar heen. De emoties die het beeld oproept is voor haar van groter belang dan pure waarneming en de realiteit. Met losse toets zoekt zij het spanningsveld tussen realiteit, suggestie en abstractie.

 

Dus, niet lang nadenken. Kom gewoon een paar dagen naar Olst.

U kunt dit schilderarrangement boeken met 6 tot 8 personen. Meer informatie? Neem gerust contact op via 

villa abserson